Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blog Ronald Bruins: De wereld digitaliseert en wij gaan mee!

Als schoonmaakondernemer merk je het wellicht aan alle kanten: de wereld digitaliseert. Of het nu gaat om je schoonmaakmachines die aan het internet hangen of de boekhouding die in de cloud te vinden is. Service Management blijft daarin niet achter. Wij digitaliseren mee. We maakten al tal van digitale magazines over thema’s zoals de schoonmaaktrends voor 2021, de Interclean en coronaproof cleaning.

Nu gaan we ook digitaal voor onze ‘reguliere’ magazines. Vier magazines verschijnen voor jou als abonnee digitaal en vier exemplaren krijg je als vanouds in de brievenbus. Zo hebben we een mooie mix van digitaal en af en toe toch nog even het papier vasthouden om achtergrondartikelen te lezen.

Wat mag je verwachten van de verkiezingen?

De eerste editie van Service Management van het jaar gaat over machines, materialen en middelen. Je leest over leasen versus huren, hogedrukreiniging en hoe duurzaamheid de schoonmaaksector in sijpelt. Maar we hebben meer… Het was een helse klus, maar ik ben zelf alle verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen in gedoken. Op zoek naar alles wat voor de schoonmaaksector relevant kan zijn. Van de hulp voor ondernemers tot aan belastingen en de strijd tegen afval. Zo kun je inschatten wat je wel en niet mag verwachten na de verkiezingen op 17 maart. Duidelijk wordt wel dat meerdere partijen willen dat flexibel werk vaster moet worden. Dat lijkt een punt dat in een regeringsakkoord terugkomt.

Digitaler dan ooit

Als Service Management blijven we deze ontwikkelingen en vakinhoudelijke thema’s op de voet volgen. Dat doen we digitaler dan ooit. Met webinars, digitale magazines en natuurlijk je dagelijkse portie op www.servicemanagement.nl. Als hoofdredacteur hoor ik graag jouw reactie op dit digitale magazine. Wat vind je ervan en waar kunnen we wellicht verbeteren? Natuurlijk zijn ook tips over goede onderwerpen altijd welkom. Ik verneem graag jouw reactie via ronaldbruins@vakmedianet.nl. Voor nu wens ik je veel leesplezier! 

Ronald Bruins, hoofdredacteur Service Management  

 

Meest recent

Innovatie

Launching Partners