Schrijf je nu nog in voor de European Cleaning & Hygiene Awards 2024

Schrijf je nu nog in voor de European Cleaning & Hygiene Awards 2024

Je kunt je nog een aantal weken inschrijven voor de European Cleaning & Hygiene Awards 2024. De nominatieronde sluit op 30 april.

Michelle Marshall, hoofdredacteur van het European Cleaning Journal en oprichter van de awards, vertelt: "Met nog maar een aantal weken te gaan om nominaties in te sturen, is het tijd om je succesverhalen van de afgelopen twaalf maanden te delen. Of je nu een nieuwe technologische innovatie heb gelanceerd of voorop loopt bij thema's als diversiteit of opleiden. We willen er alles over horen. De awards draaien om het vieren van succes. Dus als je hebt gewerkt aan een project of initiatief dat erkenning vraagt van de gehele schoonmaakindustrie, dan horen we dat graag."

Categorieën

De awards staan open voor iedereen in de schoonmaakbranche, van dienstverleners tot producenten en groothandelaren. Er wordt tijdens de European Cleaning & Hygiene Awards in elk van de tien categorieën een winnaar gekozen:

  1. Startup van het jaar
  2. Beste inzet van smart solutions door dienstverleners
  3. Investeren in training en opleiden
  4. Excellente partnerschappen met klanten
  5. Duurzaamheid
  6. Diversiteit
  7. Zichtbaarheid van de schoonmaakbranche
  8. Technologische innovatie van het jaar
  9. Leider van het jaar
  10. Rising star

Finalisten

Heb jij een mooie best practice van het afgelopen jaar of een medewerker die het verdient onderscheiden te worden? Meld je dan nu aan. Dat doe je via het online formulier met een korte samenvatting over je casus eventueel ondersteunend materiaal. Na 30 april gaat de jury aan de slag om een shortlist te maken van de aanmeldingen voor het gala op 3 oktober 2023 in Lissabon. De finalisten worden bekendgemaakt in juli.

Lees meer: