Asito stelt Adriaan Belonje aan als CEO

Asito stelt Adriaan Belonje aan als CEO

Schoonmaakorganisatie Asito, onderdeel van ADG dienstengroep, stelt Adriaan Belonje aan als nieuwe CEO. Hij volgt Bob Mols op die per 1 april na zeven jaar de organisatie verlaat.

Daan Hendriks, CEO ADG dienstengroep, is blij met de aanstelling: "Met Adriaan halen we iemand binnen die ervaring bij een grote dienstverlener combineert met een hart voor mensen. Met tien jaar ervaring als ondernemer in een familiebedrijf en 17 jaar HR-dienstverlening bij corporate en beursgenoteerde organisaties, zal Adriaans ervaring van grote waarde voor ons zijn. Bij de selectie zijn we daarnaast op zoek gegaan naar iemand die past binnen onze bedrijfscultuur en die Asito vanuit zijn visie kan helpen succesvol te blijven. Met Adriaan hebben we deze persoon gevonden."

Kernwaarden

Belonje was tot voor kort CEO van The Adecco Group Nederland, onderdeel van een van de grootste HR-dienstverleners wereldwijd. Hij vertelt: "Ik heb bewust gekozen voor Asito. Het is al bijna 75 jaar een familiebedrijf dat consistent en zorgvuldig opereert in een cultuur met kernwaarden die hierbij passen. In een vertrouwde omgeving waar medewerkers zichzelf kunnen zijn, worden de beste prestaties geleverd en worden ambities gerealiseerd. Voor nu en voor de lange termijn. Ik ben zeer verheugd om hier met alle collega’s en klanten invulling aan te geven."

Lees meer: