Cindy Broersen (Breedweer) nieuw bestuurslid VNO-NCW

Cindy Broersen (Breedweer) nieuw bestuurslid VNO-NCW
De nieuwe bestuursleden van VNO-NCW Noordwest-Holland

Cindy Broersen is een van de nieuwe bestuursleden van VNO-NCW Noordwest-Holland. Als bestuurslid en directeur van Breedweer hoopt zij een bijdrage te kunnen leveren om de ontwikkelingen op bijvoorbeeld de arbeidsmarkt in de goede richting te sturen.

Op 15 februari vond de presentatie van het nieuwe bestuur plaats bij Bejo Zaden in Warmenhuizen. In het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf dat in de top tien staat van zadenveredelingsbedrijven ter wereld, nam Cindy het stokje over van collega directielid Jack Stuifbergen.

VNO-NCW

VNO-NCW is een ondernemersvereniging die ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren vertegenwoordigt. In samenwerking met overheden en andere maatschappelijke partijen streeft VNO-NCW naar een inclusief en duurzaam Nederland, waar iedereen profiteert van toenemende welvaart. Daarvoor zijn duurzame economische groei en een goed ondernemingsklimaat onmisbaar.

Samen anticiperen

Broersen vertelt: “Het is belangrijk dat we samen blijven anticiperen op ontwikkelingen in de economie en de arbeidsmarkt, landelijk maar ook regionaal. Als Breedweer zijn we zelf ook veel bezig met duurzaamheid, CSRD en de Sustainable Development Goals. Ik zou alle ondernemers in onze regio van harte aanraden om lid te worden van VNO-NCW West. Op die manier blijf je aangehaakt bij wat er gebeurt in het bedrijfsleven en word je geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. Hierop kun je dan zelf ook weer anticiperen. Als lid kun je zelf onderwerpen aandragen waarvan jij vindt dat er iets mee gedaan moet worden. Daarnaast kun je gebruik maken van de kennisdeling die vanuit VNO-NCW en tussen ondernemers onderling plaatsvindt. Dat is echt heel waardevol!”

Lees meer: