Registreer je voor de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2024

Registreer je voor de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2024

Van 5 tot en met 7 juni 2024 vindt weer de vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer plaats. In deze 25e editie van de beurs komen professionals uit het facilitair management bij elkaar om weer volledig op de hoogte te zijn van facilitaire trends en innovaties. Ook schoonmaakbedrijven zijn van de partij op de beursvloer.

Een gezonde werkomgeving, hybride werken, maaltijdbezorging op de werkplek, duurzaamheid, veiligheid, digitalisering en strategisch facilitair management. Het zijn allemaal thema's waarin je je volledig kunt verdiepen tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Zowel op de beursvloer, als in het zalencentrum waar een uitgebreid lezingenprogramma plaatsvindt.

Aanmelden kan nu

Bezoekers kunnen zich nu registeren voor de vakbeurs. Door je vooraf te registeren, voorkom je dat je op de beursdagen zelf in de rij komt te staan. De eerste bezoekers hebben zich ondertussen al geregistreerd. Wanneer je je aanmeldt, wordt je ook op de hoogte gehouden van al het nieuws rond de vakbeurs middels een nieuwsbrief. Aanmelden kan via de website van de vakbeurs.

Lees meer: