SMB Willems ontvangt opnieuw MVO-Keurmerk  

SMB Willems ontvangt opnieuw MVO-Keurmerk  

SMB Willems ontving onlangs opnieuw het MVO-keurmerk. De schoonmaakorganisatie is getoetst op hun inspanning op het gebied van milieu en ontwikkeling. Ook is er gekeken naar hoe de organisatie zich inzet voor hun medewerkers. Het resultaat? Een hoge beoordeling en daardoor verlenging van het MVO-Keurmerk.

MB Willems heeft de ambitie om te verduurzamen. Niet alleen in belang van hun eigen organisatie, maar ook voor de wereld om ons heen. Om deze reden heeft de schoonmaakorganisatie ervoor gekozen om een partnership aan te gaan met MVO Nederland. MVO Nederland laat schoonmaakondernemers de marktkansen van maatschappelijk verantwoord ondernemen zien, faciliteert onderlinge samenwerkingen met andere partners en geeft praktische informatie om concreet met MVO en duurzaamheid aan de slag te kunnen gaan.  

Verschillende redenen voor verlenging  

Het MVO-Keurmerk is verlengd om verschillende redenen. Zo heeft de organisatie zich ingezet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook bieden ze verschillende opleidingsprogramma’s aan, hanteren ze diverse duurzaamheidsmaatregelen en ondersteunen ze maatschappelijke initiatieven. Zo kunnen de medewerkers aan hun conditie werken met het FIT-programma, kregen alle medewerkers dit jaar op Valentijnsdag een verassing en reikt SMB Willems ieder jaar een mooi presentje uit op de Dag van de schoonmaker. 

Maatschappelijk en sociaal verantwoord bedrijf   

Door de verlenging van het keurmerk, laat SMB Willems blijken dat zij niet alleen uitblinken in de schoonmaak. Zij zijn een echt maatschappelijk en sociaal verantwoord bedrijf. Met de verlenging van het keurmerk zijn ze dan ook ontzettend blij. “Natuurlijk zijn wij erg trots op deze verlenging”, aldus SMB Willems.  

Lees ook: