Effektief nieuwe schoonmaakpartner Acantus

Effektief nieuwe schoonmaakpartner Acantus

Effektief Facility Services gaat de samenwerking aan met Acantus. De schoonmaakpartner zal de schoonmaak van het hoofdkantoor in Veendam gaan verzorgen.

We lezen op de website van Effektief: "Met trots delen we onze kersverse samenwerking met Acantus voor de schoonmaak van het hoofdkantoor in Veendam! De woningcorporatie zocht een partner die niet alleen zorgt voor een vlekkeloze overgang, maar ook één die haar medewerkers warm begeleidt. En dat is precies waar wij ons onderscheiden! De opstartfase is inmiddels een feit, en ons toegewijde team stort zich met volle energie op het verzorgen van een brandschone werkomgeving. Op naar een glansrijke toekomst samen!"

Effektief

Effektief is een middelgroot schoonmaakbedrijf dat in 1953 begon in Groningen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een top-10 speler in Nederland. Naast het hoofdkantoor in Groningen heeft Effektief drie vestigingen in Hoogeveen, Leeuwarden en Aalsmeer. Daarnaast heeft Effektief twee operationele steunpunten in Almelo en Hilversum. Ze verzorgen schoonmaakdiensten in kantoren, zorg, leisure & events, industrie, onderwijs, overheidsgebouwen en winkels en showrooms.

Lees ook: