All Cleaning Products overgedragen aan volgende generatie

All Cleaning Products overgedragen aan volgende generatie
Foto: All Cleaning Products

In 2017 startte Wim van Nobelen All Cleaning Products. Nu verkoopt hij het groeiende bedrijf door aan de volgende generatie, bestaande uit Hein Hoogervorst en Ewout Claassen.

Van Nobelen begon zijn bedrijf niet uit het niets. Na een lange carrière bij producten van schoonmaakmachines en schoonmaakgroothandels, wilde hij vanuit zijn eigen visie op schoonmaakproducten- en service een eigen onderneming opzetten. Dat werd All Cleaning Products. In de eerste periode ging het het bedrijf snel voor de wind, gezien veel voormalige klanten Nobelen gemakkelijk wisten te vinden. All Cleaning Products levert ondertussen een compleet assortiment aan schoonmaakproducten, - machines, afvalzakken, hygiënepapier en meer.

Professionalisering

In 2019 kwam schoonzoon Hein Hoogervorst bij het bedrijf en in 2021 kwam ook Ewout Claassen erbij als verkoper. Door deze uitbreiding kon All Cleaning Products verder professionaliseren met een voorraad- en inkoopsysteem, marketinguitingen, een compleet assortiment en sinds 2023 een klantportaal. Hiermee kunnen klanten online bestellen, producten opzoeken en lopende orders bekijken.

Gezonde groei

In september 2023 heeft Nobelen zijn aandelen verkocht aan Hoogervorst en Claassen. Hij blijft wel werkzaam binnen het bedrijf. De twee compagnons zijn klaar voor hun nieuwe avontuur. Ze willen het bedrijf gezond laten groeien, volledig in de geest van ondernemerschap van Nobelen met de focus op een hoog serviceniveau, persoonlijk contact en een prettige partij om mee te werken. In maart 2024 verhuist het bedrijf binnen Lisse. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen van de nieuwe inrichting van loods, showroom en kantoor. Het nieuwe onderkomen geeft ruimte en energie om verder te groeien en de vleugels in de regio verder uit te slaan.

Lees ook: