Congres Oplopende leeftijd geeft adviezen voor het opvangen van grotere werklast

Congres Oplopende leeftijd geeft adviezen voor het opvangen van grotere werklast

Het afgelopen jaar heeft Déhora in opdracht van de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en glazenwassersbranche (RAS) onderzoek gedaan naar de vraag of de medewerkers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche een grotere werklast ervaren naarmate zij ouder worden en hoe dit opgevangen zou kunnen worden. De resultaten van dit onderzoek worden bekendgemaakt tijdens het congres Oplopende leeftijd op vrijdag 12 januari 2024 in Nieuwegein.

Déhora presenteert tijdens het congres de belangrijkste resultaten en aanbevelingen. Hierna gaan de aanwezigen in een actieve sessie aan de slag om de bevindingen om te zetten in praktische aanbevelingen voor opdrachtgevers, schoonmaakbedrijven en medewerkers.

Het congres is bedoeld voor schoonmaakbedrijven, medewerkers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche en opdrachtgevers in de schoonmaak. Belangstellenden die het congres willen bijwonen kunnen zich aanmelden voor 5 januari via www.ras.nl/oplopendeleeftijd. De bijeenkomst op 12 januari vindt plaats bij Green Village in Nieuwegein en duurt van 12.45 tot 16.30 uur. Aansluitend is er een borrel.

Lees ook: