VLS Groep versterkt haar positie met de overname van Selectclean

VLS Groep versterkt haar positie met de overname van Selectclean

De VLS Groep uit Zwijndrecht heeft deze maand de activiteiten van Selectclean overgenomen. Het bedrijf versterkt hierdoor haar positie in de regio Noord-Brabant en Gelderland. Beide bedrijven spreken hun vertrouwen uit over de overname. "De gedeelde waarden en toewijding aan kwaliteit tussen Selectclean en VLS creëren een solide basis voor verdere groei en succes."

De overname is een feit sinds 6 november. De circa honderd medewerkers en alle betrokken opdrachtgevers van Selectclean vallen nu onder de vleugels van VLS Groep. Leeuwen, Algemeen Directeur van VLS reageert: “Dit is een opwindende ontwikkeling voor VLS, omdat we onze aanwezigheid verder uitbreiden in strategische regio's zoals Noord-Brabant en Gelderland. De overname van Selectclean sluit perfect aan bij onze langetermijnvisie om hoogwaardige en klantgerichte schoonmaakdiensten aan te bieden aan een breed scala van klanten in heel Nederland."

Solide basis

De heren Sanders en Bevers, oud-eigenaren van Selectclean, zijn ook positief over de overname. Sanders verklaart: "We zijn ervan overtuigd dat onze klanten en medewerkers zullen profiteren van de uitgebreide middelen en expertise die VLS te bieden heeft." Bevers voegt hieraan toe: "De gedeelde waarden en toewijding aan kwaliteit tussen Selectclean en VLS creëren een solide basis voor verdere groei en succes."

Selectclean was met name actief in de regio Uden, Veghel en Wijchen en staat bekend om haar sterke regionale netwerk en lokale voelsprieten. VLS is met haar 45-jarig bestaan regionaal georiënteerd met een landelijke dekking. VLS Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op de specialistische reiniging van onder andere vloeren, trappenhuizen en gevels, maar ook op de reiniging van bijvoorbeeld voetbalstadions, sportcomplexen en evenementenhallen.

Lees ook: