Nederrijn Schoonmaak maakt zich sterk voor Hartstichting

Nederrijn Schoonmaak maakt zich sterk voor Hartstichting

Toine Arts, directeur van Nederrijn Schoonmaak, heeft begin dit jaar een zware openhartoperatie ondergaan. Ter afsluiting van de spannende periode die volgde en ook als blijk van waardering voor de zorg die hem is geboden, wilde hij en ook zijn dochter Renée meedoen aan de 11strandentocht van de Hartstichting. Zodra de medewerkers van Nederrijn Schoonmaak van dit initiatief hoorden, zetten zij een hartverwarmende actie op.

Om hun directeur en zijn dochter een hart onder de riem te steken, besloten de collega’s op zoek te gaan naar sponsoren. Veel leveranciers gaven gehoor aan deze oproep. “Daarmee heeft Toine het fantastisch mooie bedrag van €4274,- binnengehaald.” Toine Arts en zijn dochter voltooiden de 20 kilometer route. “Het was een pittige loop door weer en wind, maar ze hebben de finish behaald!”,  klinkt het trots in een bericht op hun socials.

De 11strandentocht van de Hartstichting is gehouden op zaterdag 4 november. Dit jaar trotseerden ruim tweeduizend deelnemers wind en regen. Door 10, 20 of 50 kilometer door het zand te ploegen of rennen haalden de deelnemers ruim 186.000 euro op voor de Hartstichting.

Lees ook: