Schoonmaakbedrijven scoren goed in de MT500

Schoonmaakbedrijven scoren goed in de MT500

De bekende MT 500 is weer gepubliceerd. Dit zijn de bedrijven met de beste reputatie uit het MT500-onderzoek van 2023 in de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening. Schoonmaakbedrijven CSU en ISS Facility Services halen veel hoge scores. Ook Sodexo , Dolmans Groep en Asito, Facilicom (inclusief Gom en Trigion), EW Facility Services, Vebego (inclusief Hago) behaalden in meerdere categorieën fraaie scores.

Jaarlijks vraagt MT/Sprout duizenden managers om input voor deze lijst. Al die meningen vormen de basis voor de MT500, het onderzoek naar de 500 grootste bedrijven met de beste reputatie. In de lijst met organisaties in de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening staat CSU op plek drie, en dat is de hoogste notering voor een schoonmaakbedrijf. Daarna volgen in de top tien: ISS Facility Services (7), Sodexo (8), Dolmans Groep (9) en Asito (10).

In de categorie Runners-up voert Vebego (inclusief Hago) de lijst. Ook Facilicom (o.a. Gom en Trigion) en EW Facility Services staan genoteerd. Als het gaat om klantgerichtheid staat van de schoonmaakbedrijf CSU in de top drie. In dit rijtje staan verder genoteerd: Vebego (inclusief Hago), Asito, ISS Facility Services, Dolmans Groep, Facilicom (o.a. Gom en Trigion) en EW Facility Services.

Goed werkgeverschap

Als het gaat om ‘Excellente uitvoering’ hebben CSU, ISS Facility Services, Dolmans Groep, Sodexo, Facilicom (inclusief Gom en Trigion), Asito, Vebego (inclusief Hago) en EW Facility Services een plek in de top twintig bemachtigd. In de categorie ‘Goed werkgeverschap’ staan ISS Facility Services, CSU, Facilicom (inclusief Gom en Trigion), Sodexo, Asito, Vebego (inclusief Hago), EW Facility Services en Dolmans Groep in de top vijftien. Ook in de categorie ‘Duurzaam ondernemerschap’ staan veel schoonmaakbedrijven: CSU, ISS Facility Services, Sodexo, Vebego (inclusief Hago), Dolmansgroep, Asito, Facilicom (inclusief Gom en Trigion) en EW Facility Services.

Lees ook