Schoonmakend Nederland houdt bijeenkomst reconditionering

Schoonmakend Nederland houdt bijeenkomst reconditionering

Reconditioneringsbedrijven zijn van harte welkom op een bijeenkomst van Schoonmakend Nederland op donderdag 12 oktober in Leusden. Fedde Monsma zal deze middag vooruitblikken op de gewenste wijzigingen in het B-deel van de cao. Ook geeft René Dijkstra een toelichting op duurzaam schadeherstel in de keten.

Na het ontvangst gaan de leden van het platformbestuur reconditionering in op actuele ontwikkelingen in de branche. Onderwerpen die aan bod komen zijn integriteit, calamiteiten Plan Reconditionering Nederland en pilot consignatie. Fedde Monsma van Schoonmakend Nederland blikt vervolgens vooruit op de gewenste wijzigingen in de cao (B-deel).

Stichting Salvage

Na de pauze is er aandacht voor Stichting Salvage, die eerste hulp verleent aan alle gedupeerden bij schade door brand, blikseminslag, explosie, water, storm en/of aanrijding namens de gezamenlijke brandverzekeraars in Nederland. Wat vindt de stichting bijvoorbeeld van de kwaliteitscriteria voor schadestopbedrijven van Stichting Salvage? René Dijkstra gaat vervolgens in op het onderwerp Duurzaam schadeherstel in de keten. Tot slot is het mogelijk om vragen te stellen in de rondvraag.

De bijeenkomst op 12 oktober in Restaurant Zuiver Amersfoort in Leusden begint om 132.30 uur en is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

Aanmelden kan via de website van Schoonmakend Nederland.