Actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg staat weer op de kalender

Actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg staat weer op de kalender

Het is inmiddels een vast gegeven op de kalender: de actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg. Glazenwassersbedrijven steken zorgopdrachtgevers, -medewerkers en cliënten een hart onder de riem. Dit jaar duurt de actieweek van 11 tot en met 22 december.

Glazenwassersbedrijven gaan ook dit jaar een groot aantal zorglocaties in het land bezoeken en activiteiten organiseren. Zij doen dit traditiegetrouw vlak voor de kerstperiode. De activiteiten variëren van een kopje koffie drinken bij cliënten van zorgopdrachtgevers, tot het uitdelen van oliebollen, taarten en kerststerren of het koken van een waar kerstdiner.

Waardering

De landelijke actieweek wordt altijd zeer gewaardeerd. Zo reageerde Jeanette Voogt (ACW) in het verleden al eens: “Wij doen al enkele jaren mee met de actieweek en wij zien als organisatie dat een klein gebaar voor een ander iets groots kan betekenen.”

Aanmelden

Bedrijven die willen meedoen aan de actieweek kunnen zich op termijn aanmelden bij Schoonmakend Nederland. De datum waarop de inschrijving start wordt nog bekendgemaakt.