Diversey maakt recoaten vloer overbodig met introductie Carefree vloeronderhoud

Diversey maakt recoaten vloer overbodig met introductie Carefree vloeronderhoud

Diversey introduceert een nieuwe methode waarbij het onderhoud en het schoonmaken van een linoleum vloer in een handeling geschiedt: Carefree vloeronderhoud. Periodiek top- of recoaten is daardoor overbodig.

Een van de grootste voordelen van het nieuwe product van Diversey is dat het veel tijd bespaart. “In een 24 uurs economie waar iedereen druk is en tijd schaars, komt het onderhoud van vloeren regelmatig in de verdrukking. Tijd om ruimtes vrij te maken en met zorg periodiek vloeronderhoud op elastische harde vloeren toe te passen is er niet altijd. Omdat vloeren een belangrijke bijdrage leveren aan de frisse en schone uitstraling van een locatie wil iedereen toch elke dag de hoogste kwaliteit.”

De basis van dit vloeronderhoudsproduct is polymeer. Door reinigende detergenten in het product wordt de vloer tegelijk gereinigd en gevoed. Oude, beschadigde polymeerlagen worden eenmalig verwijderd waarna de speciale was wordt aangebracht. Dagelijks reinigen en voeden van de vloer levert vervolgens elke dag de hoogste kwaliteit. “Carefree vloeronderhoud is een snel en eenvoudig systeem dat periodiek top of recaoten overbodig maakt. Ideaal voor ruimtes die continu in gebruik zijn zoals in ziekenhuizen of ouderenzorg.”

Lees ook:
Vakkennis vloeronderhoud voorkomt fouten
Diversey lanceert Vloeren Zonder Zorgen