Eerste aflevering seizoen 3 van Captains of Cleaning terugkijken

Eerste aflevering seizoen 3 van Captains of Cleaning terugkijken

Op donderdag 30 maart werd de eerste aflevering van seizoen 3 van de talkshow Captains of Cleaning uitgezonden. In deze aflevering was alle aandacht voor het laatste nieuwe in de schoonmaak en facilitaire dienstverlening. In deze uitzending bespreekt presentator Rens de Jong met zijn gasten de laatste trends, wordt gekeken naar duurzaamheid en het belang van internationale hygiëne komt aan bod.

Presentator Rens de Jong sprak met Esther van der Lelie (Communicatiespecialist), Nico de Goede (Directeur bij Proschoon), Ronald Bruins (Hoofdredacteur Service Management), Robert Stelling (Directeur Interclean Mei 2024), Erik van der Eik (Directeur National Accounts en Business Development Vebego) en Frank Verberne (Directeur-Eigenaar van Multi-Service).

In de aflevering

In de talkshow kwam onder andere aan de orde wat schoonmaakprofessionals te wachten staat in de komende tijd. Esther van der Lelie gaf daarbij aan dat het werken steeds efficiënter gaat worden. Belangrijke punten daarbij zijn robotisering, digitalisering en hoe je met elkaar alles kunt oplossen. Op robotisering werd verder ingegaan door Ronald Bruins. Hij sprak daarbij over de app die op dit moment wordt ingezet in hotelkamers om met kunstmatige intelligentie te zien of de hotelkamer schoon is of niet.

Informatie en amusement

De muzikale omlijsting werd verzorgd door I-entertainer Aristakes. I-chef Bart Haans heeft tijdens het programma een heerlijk gerecht in de keuken bereid. En ook Leen Zevenbergen (Co-founder B-Lab Europe) is digitaal aangeschoven om het te hebben over hoe bedrijven social impact kunnen maken.

Uitzending gemist? Kijk het nu terug!

De uitzending bekijken kan via het YouTube-kanaal of het platform captainsofcleaning.com. Meer informatie over de volgende aflevering is terug te vinden op captainsofcleaning.com.