Vloeren boenen en desinfecteren in één

Vloeren boenen en desinfecteren in één

TASKI ontwikkelde onlangs een nieuwe technologie. Hiermee kunnen vloeren in één keer geboend en gedesinfecteerd worden. Het systeem is beschikbaar bij alle nieuwe machines met bestuurdersstoel, of als uitbreiding en verbetering van bestaande machines.Volg Service Management op LinkedIn:

Driedelige technologie

De technologie bestaat uit drie delen. Een tank van 20 liter voorziet een systeem dat uit een aantal sproeikoppen bestaat. Daarmee worden vloeren en verticale oppervlakken gelijktijdig met het ontsmettingsmiddel bedekt. Uit drie sproeikoppen komt een fijne mist van druppeltjes ter grootte van 60 micrometer en zo wordt een groot gebied aan de achterzijde van de machine bedekt, terwijl nog eens twee sproeikoppen aan de zijkant worden gebruikt voor het schoonmaken van verticale oppervlakken en meubilair. En tot slot is er ook een houder voor een handmatig sproeimiddel, zodat gebruikers desgewenst nauwkeurig een specifieke plek kunnen desinfecteren.

“Uitdagingen na pandemie”

Marcel Muller, Global Marketing Director Floorcare Machines van TASKI vertelt: “De wereld na de pandemie stelt bedrijven voor vele uitdagingen als het gaat om het opnieuw openen en beheren van hun vestigingen en filialen. Toegenomen bezorgdheid over hygiëne en gezondheid moet worden weggenomen. Dat doen we door zowel ons personeel als onze klanten op die punten gerust te stellen. De bedrijven die, meer dan anderen, duidelijk tonen dat ze schoon en hygiënisch zijn, zullen aantrekkelijker zijn voor klanten. Onze nieuwe technologie is een grote verbetering voor onze machines. Nu hebben instellingen meer grip op het reinigen en desinfecteren van vloeren en oppervlakken.”

Lees ook: