"Coronacrisis katalysator in ontwikkelingen schoonmaakbranche"

"Coronacrisis katalysator in ontwikkelingen schoonmaakbranche"

Leverancier van schoonmaakmachines, -middelen en -materialen Numatic werd in het Partner of Choice onderzoek verkozen tot één van de voorkeursleveranciers op het gebied van machines en materialen. Service Management sprak managing director Rogier Moorman.Volg Service Management op LinkedIn:

Het feit dat Numatic “een bedrijf is dat doet wat het zegt en zegt wat het doet”, is volgens Moorman een reden dat het is aangemerkt als Partner of Choice. “Wij hebben een aantal ijzersterke producten die niet meer weg te denken zijn uit de markt. Die producten bestaan al jaren en hebben zichzelf bewezen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en zijn we een betrouwbare partner als het gaat om het leveren van producten of het uitvoeren van diensten.”

Teren op de coronacrisis

Moorman merkt dat schoonmaakbesrijven op dit moment werkmethodes, die ze al jaren hanteren, onder de loep nemen. “Er is een ontwikkeling gaande dat men kijkt hoe schoonmaak professioneler kan. Met daarbij als belangrijke voorwaarde dat de werkzaamheden productief en efficiënt zijn. De coronacrisis is daar een katalysator in.”

Het op dit moment hogere bewustzijn van hygiëne in de maatschappij is volgens Moorman niet één-twee-drie verdwenen. “Ik denk dat we de komende jaren nog wel blijven teren op de coronacrisis en wat dat betekent. Dat verandert niet zomaar. Als Numatic hebben wij het werk van de schoonmaker altijd al hoog in het vaandel gehad en dat geldt ook voor onze serieuze branchecollega’s. Het ligt bij de opdrachtgevers om te realiseren dat dat hygiënebelang er is. En het bewustzijn over dat belang is er nu zeker. We moeten voorkomen dat schoonmaak weer afzakt naar de sluitpost die het af en toe was en nog steeds soms is.”

Moorman vertelde ook meer over hun happy en healthy-programma en het streven om over 5 jaar de duurzaamste fabrikant ter wereld te zijn. Lees er meer over in het Partner of Choice digimagazine.

Lees ook: