Samenwerking Effektief en IWG wordt verlengd en uitgebreid

Samenwerking Effektief en IWG wordt verlengd en uitgebreid

Effektief en IWG gaan hun samenwerking voortzetten en uitbreiden. Het schoonmaakbedrijf reageert verheugd: "We zijn erg trots dat we onze samenwerking met IWG verlengen én dat we het contract per 1 februari hebben uitgebreid naar 35 locaties in totaal."

IWG is sinds 1 1 juli 2021 opdrachtgever van Effektief. Deze samenwerking wordt per 27 februari verlengd. Ook wordt het contract uitgebreid. “Wij bedanken Lionel Moniz en Anouk van Gameren voor het prettige contact tijdens het verlengings- en uitbreidingstraject.”

Flexwerkoplossingen

Al meer dan 30 jaar is IWG aanbieder van flexwerkoplossingen. Dit varieert van een uur tot meerjarige huur van kantoorruimten. Zo stelt IWG mensen en bedrijven in staat om te werken waar, wanneer en hoe ze willen. Alle IWG-kantoorruimtes zijn ontworpen voor productiviteit waarbij huurders zich optimaal kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Effektief draagt daar enthousiast aan bij met een hygiënisch schone en frisse werk- en leeromgeving.

Verheugd over samenwerking

Effektief kijkt ernaar uit om de samenwerking met IWG voort te zetten én uit te breiden. “Wij wensen onze collega's op de locaties veel succes en werkplezier toe.”

Gastvrijheid en innovatie

Effektief is een middelgroot schoonmaakbedrijf dat is ontstaan in 1953 in Groningen. Naast het hoofdkantoor in Groningen heeft Effektief drie vestigingen in Hoogeveen, Leeuwarden en Aalsmeer. Daarnaast zijn er twee operationele steunpunten in Almelo en Hilversum. Effektief is werkzaam in meerdere sectoren, van kantoren, zorg en events tot industrie, onderwijs en overheidsgebouwen. “Voor 20 procent van onze opdrachtgevers werken wij al meer dan 10 jaar en dat vinden wij een groot compliment. Het ultieme doel blijft altijd het verbazen van pandgebruikers met gastvrijheid en innovatie.”