Harrie Helpt medewerkers NIVO bij ondersteunen statushouders

Harrie Helpt medewerkers NIVO bij ondersteunen statushouders

In de training 'Harrie Helpt' leren werkgevers hoe je werknemers met een arbeidsbeperking succesvol op de werkvloer kunt ondersteunen. Tijdens de training wordt specifiek ingegaan over werken met en ondersteunen van statushouders op de werkvloer. NIVO draagt dit initiatief een warm hart toe.

Bij NIVO werken diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Assistent-rayonmanager Tamara: “Ik vind dat iets waar we trots op mogen zijn!" Zij heeft dan ook met plezier meegedaan. Voor collega Anita was leren over culturele verschillen de belangrijkste reden om deel te nemen aan de training. “Vooral om handvatten te krijgen om hen te helpen.”

NIVO Academie

NIVO hecht grote waarde aan het investeren in ontwikkeling, samenwerken, communicatie en vitaliteit van haar belangrijkste kapitaal, de medewerker. Nieuwe medewerkers worden dan ook bij de NIVO Academie opgeleid door medewerkers uit het werkveld. Daarnaast geeft het bedrijf schoonmaakopleidingen aan (nieuwe) medewerkers van externe bedrijven. Het leren vanuit de praktijk zorgt voor een goed resultaat. NIVO is een hecht familiebedrijf. Persoonlijke betrokkenheid, coaching, het bieden van de juiste doelen en opleiden zijn van essentieel belang, aldus het bedrijf.