1nergiek voor het eerst naar Vakbeurs Facilitair

1nergiek voor het eerst naar Vakbeurs Facilitair

Op 8, 9 en 10 juni vindt voor de 23e keer de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Schoonmaakbedrijf 1nergiek laat weten dat zij voor het eerst ook aanwezig zullen zijn. "Facilitaire professionals kunnen elkaar na 2,5 jaar coronastilte weer ontmoeten. Hoe fijn is dat", enthousiasmeert Laetitia Simonis, algemeen directeur van 1nergiek.

"We voelen dat de behoefte onder facility managers, adviseurs, inkopers, relaties, prospects en wie niet, er weer is om elkaar te ontmoeten, kennis op te doen en innovaties te ontdekken", vervolgt Simonis.

Meer dan schoonmaak

"Vakbeurs Facilitair is een belangrijk en breed platform, want de beursbezoekers zijn verantwoordelijk voor alles buiten de ‘core business’ van een organisatie. Denk aan de werkomgeving, werkplezier, gastvrijheid, veiligheid en natuurlijk hygiëne. Op deze beurs draait het niet enkel om schoonmaak, maar ook om catering, beveiliging, bedrijfshuisvesting, energie, duurzaamheid en binnenklimaat. Het is echt de moeite waard om een bezoek te brengen”, motiveert Simonis.

1nergiek is te vinden in hal 11 op stand 11.5.17.