1nergiek behaalt Keurmerk Verantwoord Schoon voor Atrium Amsterdam

1nergiek behaalt Keurmerk Verantwoord Schoon voor Atrium Amsterdam

1nergiek heeft het keurmerk Verantwoord Schoon ontvangen voor het schoonmaakonderhoud van het kantoorpand Atrium aan de Zuidas in Amsterdam. Ze werden beoordeeld met een 8,6. Stichting LOSK voerde de audit op 27 november 2020 uit.Volg Service Management op LinkedIn:

Keurmerk Verantwoord Schoon is een nieuw praktijk-keurmerk voor de schoonmaaksector. Bij andere keurmerken en certificaten wordt de theorie van de uitvoering beoordeeld, het Keurmerk Verantwoord Schoon richt zich op de praktijk en de uitvoering van alle processen.

>> Lees ook: Stichting LOSK introduceert het Keurmerk Verantwoord Schoon

De mens achter de schoonmaak

Het Keurmerk Verantwoord Schoonmaken is gebaseerd op (1) resultaat, (2) processen en (3) de mens achter de schoonmaak. Dat beaamt Guido Wajer, kwaliteitsmanager bij 1nergiek: “De audit kijkt heel serieus achter de schermen en in de processen op de werkvloer. Dat spreekt ons enorm aan in vergelijking met de bestaande papieren keurmerken en certificaten.”

1nergiek heeft besloten om het hele bedrijf te auditen voor het Keurmerk Verantwoord Schoon. Wajer: “Met de kracht van onze mensen, de heldere afspraken met onze klanten en onze vakkennis gaat dat lukken. We zijn ervan overtuigd!”

Lees ook: