Start inschrijvingen Golden Service Awards naar 1 juni

Start inschrijvingen Golden Service Awards naar 1 juni

De inschrijvingen van de Golden Service Awards (voor schoonmaker, leidinggevende, team en glazenwasser van het jaar) zouden per 1 mei van start gaan. De organisatie heeft er echter voor gekozen om dat tijdstip naar 1 juni te verplaatsen.Volg Service Management op LinkedIn:

Vanaf 1 juni kun je een schoonmaker, leidingggevende, team of glazenwasser opgeven voor de verkiezing via www.goldenserviceawards.nl.

Volop bezig met bestrijding

“We merken dat schoonmaakbedrijven nu nog volop met de bestrijding van de crisis bezig zijn. Er valt omzet weg waardoor ondernemingen een beroep moeten doen op overheidssteun of het is alle hens aan dek in de zorg en de specialistische schoonmaak om aan de vraag te voldoen. Op dit moment hebben zowel juryleden als schoonmaakbedrijven wel wat anders aan hun hoofd”, aldus de organisatie over hun beslissing om de inschrijvingen een maand uit te stellen.

Waardering voor schoonmaak

Echter, de Golden Service Awards gaan door. De waardering voor schoonmakers en het belang van schoonmaak kunnen haast niet groter zijn dan nu tijdens de coronacrisis. Schoonmakers staan aan de frontlinie van de bestrijding van het coronavirus en het belang van hygiëne staat voorop. Met de Golden Service Awards tonen we de waardering voor de schoonmaak dan ook graag. Dit jaar komt er een categorie bij: die van glazenwasser van het jaar. Ook om dat bijzondere specialisme in het zonnetje te zetten.

Tijdspad

Het globale tijdspad voor de Golden Service Awards ziet er nu als volgt uit:

  • 1 juni: Opening inschrijvingen via www.goldenserviceawards.nl
  • September: Sluiten inschrijvingen
  • Oktober: Jury beoordeelt inzendingen
  • 3 december: Feestelijke uitreiking Golden Service Awards

Ambassadeurs

Wij bedanken ook onze ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Numatic, Katrin, ICS Groep, SMB Willems, CSU, Gom en EW Facility Services. Zij maken deze verkiezing mede mogelijk. Vanaf juni laten we hen aan het woord in video’s over waarom zij de Golden Service Awards ondersteunen. Ook ambassadeur worden? Neem contact op met Guido Duijzers via guidoduijzers@vakmedianet.nl.