Diversey neemt eigendomsrechten over van nieuw kiemdodend middel AHP

Diversey neemt eigendomsrechten over van nieuw kiemdodend middel AHP

Diversey heeft onlangs de overname aangekondigd van de wereldwijde intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot Accelerated Hydrogen Peroxide (AHP) van Virox Technologies.Volg Service Management op LinkedIn:

Synergetische mix van veelgebruikte ingrediënten

Accelerated Hydrogen Peroxide is een wereldwijd gepatenteerde, synergetische mix van veelgebruikte ingrediënten die als kiemdodend middel en reiniger werkt. “AHP heeft bewezen een snelle, effectieve, verantwoorde en duurzame oplossing te zijn”, laat Diversey in een persbericht weten.


LEES OOK: Diversey lanceert Hygiene Academy


Invloed op miljoenen mensen wereldwijd

Elk jaar hebben zorginfecties (HAI’s) en door voedsel overgedragen ziekten invloed op miljoenen mensen wereldwijd. In het afgelopen decennium hebben Diversey en Virox samengewerkt om een ​​aantal op AHP gebaseerde oplossingen te ontwikkelen om deze problemen aan te pakken. Daaruit kwamen merken voort zoals Oxivir, Accel en Viper.

Aanzienlijk geïnvesteerd in het opbouwen van een leidende positie

“In de afgelopen jaren heeft Diversey aanzienlijk geïnvesteerd in het opbouwen van een leidende positie in de gezondheidszorg en infectiepreventie door middel van thought leadership, innovatie en op feiten gebaseerde product- en praktijkontwikkeling. Deze acquisitie ondersteunt Diversey’s voortdurende missie om vermijdbare infecties te verminderen, de bijbehorende kosten te beheersen en uiteindelijk levens te redden.”

Infectiepreventie een belangrijk aandachtspunt voor Diversey

“Met een missie om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen, is infectiepreventie een belangrijk aandachtspunt voor Diversey. Het toevoegen van dit intellectuele eigendom aan onze portefeuille zal ons vermogen vergroten om innovatie te versnellen en onze positie in infectiepreventie wereldwijd te vergroten, “zei Mark Burgess, CEO van Diversey,” Diversey blijft de technologie in licentie afgeven aan belangrijke partners, waar deze oplossing kan worden gebruikt om waarde te leveren in andere markten.