Sebastiaan van der Vinne kijkt dankbaar terug op tijd bij Leviy

Sebastiaan van der Vinne kijkt dankbaar terug op tijd bij Leviy

Sebastiaan van der Vinne vertrekt als CEO bij Leviy, het SaaS-platform voor schoonmaak en facility management. Dat maakte hij bekend in een bericht op LinkedIn. "Wanneer je echt van iemand houdt, of in dit geval iets, moet je soms loslaten om de ander te laten groeien en bloeien."

Van der Vinne is medeoprichter van Leviy, dat software ontwikkelt voor de schoonmaak en facilitaire markt om te digitaliseren, optimaliseren en innoveren. “Onze focus is het verbeteren van samenwerking tussen werknemers, teams en technologie. Zo helpen wij onze klanten de beste "customer experience" te bereiken. Tot de portefeuille opdrachtgevers behoren onder meer Vebego, Atalian, CSU, EW Facility Services en Facilicom.

Sterk team

“De afgelopen negen jaar bij Leviy waren het avontuur van mijn leven, waardoor ik meer over mezelf leerde dan ik me ooit had kunnen wensen." Hij is blij met het team waarmee hij samenwerkte. "Bedankt voor je vertrouwen, inzet, toewijding en plezier al die jaren." Van der Vinne spreekt ook zijn dank uit aan alle mensen en bedrijven die in de afgelopen jaren hebben samengewerkt met Leviy.

Overname

Verder richt hij zich tot zvoove Group GmbH. “Bedankt voor het vertrouwen in en de overname van Leviy en de geweldige dingen die we samen hebben kunnen doen in die relatief korte periode. Ik ben ervan overtuigd dat jullie blijven groeien, het goed gaan doen en impact zullen maken! Ik hoop dat iedereen die een rol heeft gespeeld in deze periode van mijn leven weet dat ik voor altijd dankbaar ben voor alles wat je voor mij en Leviy hebt gedaan.”