Schoonmakend Nederland organiseert groeicollege voor mkb'ers

Schoonmakend Nederland organiseert groeicollege voor mkb'ers

Schoonmakend Nederland start in samenwerking met nlgroeit een groeiprogramma vanaf 5 oktober. Het programma, ontwikkeld door Erasmus Universiteit Rotterdam en nlgroeit, is bedoeld voor mkb'ers die willen groeien aan de hand van concrete stappen.

Het groeiprogramma is ontwikkeld om binnen vier maanden een persoonlijk groeiplan voor de onderneming op te zetten. Door middel van hoor- en werkcolleges werk je onder begeleiding van een nlgroeit mentor aan het groeiplan, in een team met andere ondernemers die in dezelfde groeifase zitten.

Inhoud van de opleiding

De opleiding bestaat uit zeven hoorcolleges, zeven werkcolleges, 1 bonuscollege, boeken, begeleiding door een teamcoach, toegang tot een online leeromgeving en een certificaat van de Erasmus Universiteit met een afsluitende collegedag. Ook is er een begin- en einddag die door de Erasmus Universiteit in Rotterdam worden georganiseerd.

Voor wie is het groeicollege?

De werkcolleges zijn in principe online, maar kan fysiek worden gegeven. Ook zijn de online hoorcolleges te bekijken wanneer het volgens planning het beste uitkomt. Het Groeicollege is voor ondernemers met bedrijven die in de groeifase zitten vanaf 1 miljoen omzet en die meer dan 5 medewerkers aansturen. Het reguliere tarief voor het programma omvat 2.650 euro exclusief btw en voor leden van Schoonmakend Nederland is het 1.999 euro exclusief btw.