Samenwerking Diversey Nederland en Van der Valk Exclusief Zakelijk wordt voortgezet

Samenwerking  Diversey Nederland en Van der Valk Exclusief Zakelijk wordt voortgezet

Diversey Nederland en Van der Valk Exclusief Zakelijk geven een vervolg aan hun jarenlange samenwerking. Beide partijen hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract voor vijf jaar.

Diversey laat verheugd en met trots weten: “De komende vijf jaar zullen we samen verder bouwen en onze bijdrage blijven leveren aan de duurzame groei van Valk Exclusief Zakelijk en de schone gastvrije uitstraling en beleving van de hotels. Bedankt Mark Vonk en Vic van Eeden voor het vertrouwen in Diversey Nederland."

Zakelijke partners ontzorgen

Valk Exclusief Zakelijk vertegenwoordigt de Valk Exclusief hotels in Nederland en één vestiging in Duitsland. De hotels bieden verschillende evenementlocaties die elk sterk variëren in ambiance, mogelijkheden en grootte. Ze zijn te boeken voor bijvoorbeeld een congres, meerdaags event, training, vergadering of andere zakelijke meetings. “Het is onze drive om zakelijke partners op een laagdrempelige manier te ontzorgen bij de organisatie van hun overnachtingen en evenementen.” Diversey Nederland draagt hier een steentje aan bij met slimme en duurzame totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne.