NIVO mag het hoofdkantoor van de Gasunie laten schitteren

NIVO mag het hoofdkantoor van de Gasunie laten schitteren

NIVO is met ingang van 1 juli 2023 verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing van het hoofdkantoor van de Gasunie. "Wij zijn er trots op dat de Gasunie in Groningen voor NIVO heeft gekozen."

NIVO zegt verder: "Partnerschap en duurzaamheid is voor zowel de Gasunie als NIVO heel belangrijk. Daarbij wordt meer impact behaald als je het samen doet. Een mooie combinatie dus. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en zijn blij met het gestelde vertrouwen in ons."

Gasunie.

Gasunie bestaat 60 jaar

Gasunie bestaat dit jaar 60 jaar. Het bedrijf legde in de jaren '60 de infrastructuur aan voor de energietransitie van steenkool naar aardgas. Tegenwoordig staan Nederland en Europa voor de opgave om zo snel mogelijk de energievoorziening om te bouwen naar een nieuwe mix van schone energiebronnen. "Dat is een kwestie van goed samenwerken en van voortbouwen op onze kennis en het netwerk dat we al hebben. We zetten onze indrukwekkende infrastructuur van leidingen, stations, opslaglocaties en importterminals steeds meer in voor waterstof, groen gas, warmte en CO2 en steeds minder voor aardgas. We kijken uit naar de komende 60 jaar en de energievoorziening van de toekomst"