Michiel Hillebrand is de nieuwe Managing Director bij Leviy

Michiel Hillebrand is de nieuwe Managing Director bij Leviy

Michiel Hillebrand is de nieuwe Managing Director bij Leviy. Hij vervult deze functie sinds 1 juli 2023. "Wij hebben vertrouwen in een succesvolle toekomst samen", laat het bedrijf weten.

Hillebrand vormt samen met Bart van Velden, CTO en mede-oprichter van Leviy, het Management Team. “Met een team van gemotiveerde professionals blijven we elke dag werken aan een prachtig product en service waar ik oprecht trots op ben!”, zegt Hillebrand. Ook zegt hij: “Voor velen ben ik al een bekend gezicht, maar vanaf nu zal mijn focus liggen op het uitbreiden en intensiveren van de samenwerking met onze klanten en partners en op de verdere groei van Leviy als organisatie. Ik kijk ernaar uit om samen de volgende stappen te zetten naar een succesvolle toekomst.”

Software applicaties ontwikkelen

Leviy ontwikkelt op maat gemaakte software applicaties voor schoonmaak, facility management, park management en voor vakantieparken. Het bedrijf helpt en adviseert deze bedrijven om te digitaliseren, optimaliseren en innoveren. “Onze focus is het verbeteren van samenwerking tussen werknemers, teams en technologie. Op deze manier optimaliseren we jouw dagelijkse processen.” Tot de klantenkring behoren onder meer Vebego, Atalian, CSU, Van der Valk hotel, EW Facility Services en Facilicom.