Leer van een hacker hoe je cyberaanvallen voorkomt

Leer van een hacker hoe je cyberaanvallen voorkomt

Op dinsdag 9 mei 2023 van 16.00 tot 17.00 wordt een webinar verzorgd door Samen Digitaal Veilig. In deze webinar gaat het over cyberaanvallen en veilig digitaal ondernemen. Een ethisch hacker legt uit hoe hij te werk gaat en wat de stappen zijn naar digitale veiligheid.

Meer en meer bedrijven worden slachtoffer van cyberaanvallen. Niet iedereen heeft tijd en kennis om een bedrijf goed tegen online criminaliteit te beveiligen. Samen Digital Veilig is een platform dat helpt bij het beveiligen tegen internetcriminelen. Na het ontvangst door MKB-Nederland en IVBB komen de vijf basisprincipes van veilig digitaal ondernemen aan bod. Vervolgens wordt ingegaan op het leren denken als een hacker. Ook komen de eerste stappen naar digitale veiligheid aan de orde. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Bedrijven en sector veiliger

Met de webinar kunnen niet alleen bedrijven zichzelf beschermen, maar wordt ook de hele sector een stuk veiliger. Ook wordt de aanmelding van het platform Samen Digitaal Veilig uitgelegd. De aanmelding van dit webinar staat open.