CSU zet partnerschap met Villa Pardoes voort

CSU zet partnerschap met Villa Pardoes voort

Na een mooie (link: ondernemen/csu-verlengt-lange-samenwerking-met-johan-cruijff-arena-en-ajax-tot-2030 text: verlenging van het partnerschap met de Johan Cruijff ArenA en Ajax), maakt schoonmaakbedrijf CSU nog een mooie voortzetting bekend. Ze blijven ook de komende jaren schoonmaakpartner van Villa Pardoes, vlakbij sprookjespark de Efteling.

De naam van Villa Pardoes klinkt als een sprookje en dat is ook precies wat ze er proberen te bewerkstelligen. Villa Pardoes is een vakantieverblijfplaats voor ernstig zieke kinderen en hun broertjes, zusjes en ouders, waar ze een week lang gratis en onbezorgd met elkaar kunnen genieten. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de circa driehonderd vrijwilligers en de tien vaste medewerkers die er rondlopen. Plus de medewerkers van CSU, die ervoor zorgen dat de twaalf unieke huisjes, speelruimtes, bioscoop, game room, snoezelruimte, het bubbelparadijs en theater er elke dag tip top uitzien.

Hygiëne en hospitality

Villa Pardoes is voor de bezoekers een vakantiebestemming, maar qua hygiëne moet de standaard wel voldoen aan ziekenhuiskwaliteit. Hygiëne en hospitality moeten dus bij elkaar komen en daar hebben de schoonmaakmedewerkers van CSU een grote rol in. Directeur van Villa Pardoes Yvonne Keasberry vertelt: “CSU levert een mix van hygiëne à la ziekenhuis en hospitality à la hotel. De medewerkers van CSU helpen met hun schoonmaakwerk, en altijd een hartelijk woord of gebaar voor onze gasten, mee aan een hele fijne gastbeleving. Dat voelen onze gasten direct bij hun aankomst op vrijdag. Samen met onze eigen vrijwilligers en de CSU collega’s werken we samen als een team, dat zich met hart en ziel in zet voor gezinnen die het echt verdienen.”

Stevig in de communicatieschoenen

Voor die gastbeleving moeten de medewerkers sterk in hun communicatieschoenen staan, want de jonge gasten zijn niet doorsnee hotelgasten. “Over hygiënisch schoon hoef je onze mensen niets uit te leggen. Maar onze schoonmaakmedewerkers moeten ook communicatief stevig in hun schoenen staan”, aldus Businessunit Directeur bij CSU Robert Goudappel. “Per jaar ontvangt Villa Pardoes 600 gezinnen met kinderen die hun eigen aangrijpende verhalen hebben. Onze collega’s moeten daar wel mee kunnen omgaan. Ook zorgen we voor stabiliteit in het team en ontzorgen we de vrijwilligers. Vaste gezichten en korte lijnen zijn belangrijk voor een goede samenwerking op deze plek.”

Echt partnerschap

De samenwerking tussen de schoonmaakmedewerkers en vrijwilligers verloopt soepel en voor Keasberry is het duidelijk dat ze aan CSU een goede partner hebben die past bij de organisatie die Villa Pardoes is. “Op wisseldagen zie je telkens weer hoe goed dit partnership is. Iedereen werkt naadloos samen, zodat er precies wordt geleverd wat elk gezin nodig heeft. CSU laat in Villa Pardoes zien dat ze maatschappelijke organisaties een warm hart toedraagt. Wij kijken uit naar een plezierige voortzetting van onze mooie samenwerking.”