CSU verlengt lange samenwerking met Johan Cruijff ArenA en Ajax tot 2030

CSU verlengt lange samenwerking met Johan Cruijff ArenA en Ajax tot 2030

Schoonmaakbedrijf CSU maakt al jaren schoon bij de Johan Cruijff ArenA en dat blijft nog zeker zeven jaar het geval. CSU blijft als schoonmaakpartner van de ArenA en AFC Ajax tot zeker medio 2030 werken in het stadion en sportcomplex De Toekomst.

CSU is al sinds jaar en dag verbonden aan de ArenA en Ajax. Sinds 1989 zijn ze partner van de voetbalclub en sinds 1996 ook van het stadion. Een langdurige partnerschap waarop het schoonmaakbedrijf erg trots is, zo laat lid Raad van Bestuur Esmée Ficheroux op de website weten. “CSU is trots dat we de duurzame samenwerking met de Johan Cruijff ArenA en Ajax langdurig voortzetten. Daar spreekt vertrouwen en waardering uit voor onze medewerkers en onze aanpak. De relatie is warm en het partnerschap geeft veel aanknopingspunten om op duurzaam, sociaal en technologisch gebied verder te innoveren.”

Samen impact maken

In al die jaren zijn ze partijen samen doorgegroeid en gaan hun waarden hand in hand. Voor de komende jaren staat voornamelijk duurzaamheid hoog op de agenda, maar ook vitaliteit en sociale en technische innovaties krijgen veel aandacht. Ficheroux: “De duurzaamheidsambities van het stadion zijn groots. In 2030 wil Johan Cruijff ArenA sámen met haar partners Net Positive zijn en CSU committeert zich hier graag aan en deelt die ambitie. We kijken verder dan alleen technische innovaties en creëren ook sociale impact. Samen gaan we op weg naar een sportieve en vitale toekomst.”

Innovatieve partners

Ook commercieel directeur van Ajax Menno Geelen reageert positief op de verlenging van het duurzame partnerschap met CSU. “De medewerkers van CSU, die aan het werk zijn rondom wedstrijden en op onze kantoren, zijn kind aan huis op de Toekomst en in de ArenA. Onze relatie gaat al terug tot 1989, we zijn blij dat we ook de komende jaren samen blijven werken. In CSU hebben we een innovatieve partner met oog voor hun mensen en het beste resultaat; waar ook onze fans, spelers en staf en medewerkers baat bij hebben.”