OPROEP: Doe mee aan het Service Management marktonderzoek

OPROEP: Doe mee aan het Service Management marktonderzoek

Elk jaar publiceren we in Service Management het exclusieve marktonderzoek. Daarin blikken we samen met schoonmaakbedrijven terug op het afgelopen jaar én kijken we vooruit: wat zijn de verwachtingen? Belangrijk onderdeel van het onderzoeksrapport is het omzetoverzicht. Dat is een soort ranglijst van de omzet en het aantal medewerkers van Nederlandse schoonmaakbedrijven. Doe jij ook mee aan het onderzoek? Volg Service Management op LinkedIn:

Kosteloos en eenvoudig meewerken aan marktonderzoek

Meedoen is kosteloos én eenvoudig. Je vult via de online vragenlijst je contactgegevens in, de aan de cao-schoonmaak gerelateerde omzet in 2018 en 2019, het aantal medewerkers (indien van toepassing) en deelt kort je verwachtingen voor 2020.

Als je de vragen invult, krijg je nadien de resultaten toegestuurd, zodat je een duidelijk inzicht hebt van jouw positie op de ranglijst. Meedoen kan tot en met dinsdag 10 maart. Daarna sluit de vragenlijst.

Marktonderzoek Service Management is veel geraadpleegde uitgave

Het marktonderzoek, bestaande uit het marktoverzicht met de bijbehorende analyse van de ontwikkelingen, maakt deze uitgave van het blad tot een veel geraadpleegde uitgave. Zowel voor en door schoonmaakbedrijven, als ook door brancheorganisaties, productleveranciers én (potentiële) opdrachtgevers.

We zien je opgave graag tegemoet en bedanken je alvast voor je medewerking. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. 


Ben je nog niet bekend met het marktonderzoek maar wel benieuwd?
Lees dan hier het marktonderzoek van vorig jaar.