Belgische schoonmaakgroothandel Salubris sluit zich aan bij Xubliem Coöperatie

Belgische schoonmaakgroothandel Salubris sluit zich aan bij Xubliem Coöperatie

Xubliem maakt vandaag bekend dat het Belgische familiebedrijf Salubris per direct toetreedt tot hun coöperatie. "Door de toetreding van deze toonaangevende schoonmaakgroothandel gevestigd in Aalter (BE) zal de inkoopkracht en kennis fors toenemen", aldus de inkoopvereniging.Volg Service Management op LinkedIn:

Inkoopkracht en kennis delen

Krachten bundelen door inkoopkracht en kennis te delen, om daarmee samen een nog sterkere positie op de markt in te nemen. Met die gedachte vormden schoonmaakgroothandels Avodesch, Breman, Profisan en GROS in 2017 de coöperatie Xubliem.


LEES OOK: Schoonmaakgroothandels: Het gaat om veel meer dan het leveren van een afvalzak


“Vandaag zijn wij zeer verheugd te melden dat een schitterende Belgische collega met een rijke historie dezelfde visie draagt en samen met ons de volgende stappen wil gaan zetten binnen Xubliem”, Aldus Gert-Jan Breman (voorzitter) en Raymond Peters (penningmeester)

Salubris familiebedrijf sinds 1980

Wat ooit begon in 1980 als een bescheiden zaak in schoonmaakproducten, is nu uitgegroeid tot een sterk en toonaangevend familiebedrijf, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met schoonmaken. Als groothandel in schoonmaakproducten biedt Salubris niet alleen een compleet gamma aan schoonmaakartikelen en doeltreffende oplossingen.