Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Whitepapers

Onze whitepapers zijn uitgebreide kennisdocumenten voor schoonmaakprofessionals. Daarin bundelen we allerlei belangrijke informatie, praktische tips én inspirerende cases over één onderwerp. Bijvoorbeeld over vloeronderhoud, over schoonmaakmachines of over hospitality. Hieronder vind je alle whitepapers van Service Management die je gratis kunt downloaden.

Hoe zet je de eerste stap naar digitalisering? (whitepaper)

Innovatie Digitalisering Whitepaper

Hoe zet je de eerste stap naar digitalisering?

De toekomst van schoonmaak? Die ligt in digitalisering. Daar zijn de meeste schoonmaak-professionals het inmiddels wel over eens. Zo blijkt uit onderzoek dat 62 procent van het Nederlandse MKB ‘meegaan in digitale ontwikkelingen’, ziet als een vereiste voor toekomstige groei van hun organisatie.
Leer de vaktaal van de schoonmaak

Branche Verdieping

Leer de vaktaal van de schoonmaak

Schoonmaken is een vak. En bij elk vak hoort vaktaal. In de schoonmaakbranche worden regelmatig bepaalde woorden en termen gebruikt die lang niet voor iedereen gesneden koek zijn.
Ben jij gespecialiseerd in hospitality en gastvrij schoonmaken?

Hospitality Nieuws

Ben jij gespecialiseerd in hospitality en gastvrij schoonmaken?

Dan horen we graag van jou! Voor een whitepaper over hospitality is Service Management op zoek naar experts in gastvrij schoonmaken. We stellen een vijftal vragen over hospitality en horen graag hoe specialisten denken over gastvrije schoonmaak.
De 5 best gelezen artikelen over hospitality en gastvrije schoonmaak

Hospitality Verdieping

De 5 best gelezen artikelen over hospitality en gastvrije schoonmaak

Hospitality wordt in de schoonmaakbranche steeds belangrijker. De laatste jaren is het begrip bijna niet meer weg te denken. Ook in trendoverzichten komt de term vaak voor. Volg Service Management op LinkedIn:
De aanbestedingsprocedure in schoonmaak

Ondernemen Verdieping

De aanbestedingsprocedure in schoonmaak

Veel (grote) schoonmaakopdrachten worden aanbesteed. Het is een traject dat zorgvuldig en stap voor stap doorlopen moet worden. Volg Service Management op LinkedIn:

Partners