Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Weer waardecheque voor werknemers na winst CSU

CSU reikt begin juli opnieuw een unieke winstuitkering in de vorm van een waarde cheque uit. Dankzij een positief bedrijfsresultaat profiteren duizenden schoonmaakmedewerkers op deze manier mee van het succes van het schoonmaakbedrijf.

‘Investeren in duurzame inzetbaarheid loont’

John van Hoof, voorzitter van de Raad van Bestuur: ‘Het gaat goed met CSU. Ondanks de concurrentie en de aanhoudende druk op de marges weten we ons resultaat te handhaven en zijn we nog altijd groeiende. Dat is iets om trots op te zijn. Onze medewerkers vormen hierin de onmisbare schakels. Zij zorgen voor meerwaarde bij onze klanten en verdienen alle waardering voor hun inzet. Als mensenbedrijf geloven wij dat investeren in duurzame inzetbaarheid loont. Bij CSU gaan we daarom verder dan wat wettelijk verplicht is.”

Waardecheque voor medewerkers

Voor schoonmaakmedewerkers is er daarom al een aantal jaren een unieke winstuitkering boven op de cao-afspraken. Omdat CSU de financiële doelstellingen heeft behaald, krijgen medewerkers die aan de gestelde criteria voldoen een waarde cheque. De waarde van de cheque is afhankelijk van het aantal dienstjaren bij CSU en de omvang van het dienstverband.

Launching Partners