Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Uitreiking gemist? Kijk hier de Golden Service Awards terug

Robert Visscher van Novon (glazenwasser van het jaar), Nasuh Demirtas van Hago Rail Services (leidinggevende van het jaar), Team Deltion van Balanz Facilitair (schoonmaakteam van het jaar) en Maggie Lopes Robalo van Gom (schoonmaker van het jaar) zijn de winnaars geworden van de Golden Service Awards 2021.

Dat gebeurde dinsdag 23 november in evenementenlocatie InStyle in Maarssen ten overstaande van een wegens corona beperkt aantal toeschouwers uit de schoonmaakbranche.

Wilt u de uitzending alsnog bekijken? Zie onderstaand de video.

Bekijk hier de uitreiking van de Golden Service Awards

Wil je weten wie alle genomineerden waren? Klik op de links.
Schoonmaker van het Jaar
Schoonmaakteam van het Jaar
Leidinggevenden van het Jaar
Glazenwasser van het Jaar

Over de Golden Service Awards
De Golden Service Awards, oorspronkelijk een initiatief van Kimberly-Clark Professional, werden in 1991 voor het eerst uitgereikt in Engeland. Nederland kent het programma sinds 2002. Kern is steeds het erkennen, uitlichten en belonen van opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector. We danken de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Hago, Alpheios, Blankers Schoon, CSU, EW Facility Services, Gom, Katrin, Numatic, Schoonmakend Nederland, SMB Willems en SVS.

Lees verder

Wie is de populairste schoonmaakopleider?

Ondernemen Nieuws

Wie is de populairste schoonmaakopleider?

Schoonmaken is een vak en dat vak moet je leren. Het is dan ook een goede ontwikkeling dat de basisvakopleiding verplicht is gesteld in de cao-schoonmaak en dat er meer en meer aandacht komt voor het verder opleiden van personeel. Maar door wie laten schoonmaakbedrijven hun medewerkers het liefst opleiden?
Vakbonden "echt boos" over opstelling werkgevers

Branche Nieuws

Vakbonden "echt boos" over opstelling werkgevers

"We zijn echt boos", reageert Renate Bos, vakbondsbestuurder bij FNV over de opstelling van werkgeversorganisatie Schoonmakend Nederland in de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Haar evenknie Jan Kampherbeek, vakbondsbestuurder bij CNV: "Helaas hebben we nauwelijks vooruitgang geboekt."
Klien: schoonmaken om maatschappelijk een rol te spelen

Ondernemen Nieuws

Klien: schoonmaken om maatschappelijk een rol te spelen

Mede door Covid-19 is de omzet van schoonmaakbedrijf Klien slechts licht gestegen ten opzichte van de twee voorgaande jaren. Maar omzet en rendement is voor de directeur-eigenaar in de eerste plaats een voorwaarde om vooral maatschappelijk en bestuurlijk een rol te kunnen spelen. Een portret van een bevlogen mkb’er.
Update cao-schoonmaak onderhandelingen: "Het gat is nog groot"

Branche Nieuws

Update cao-schoonmaak onderhandelingen: "Het gat is nog groot"

Cao-onderhandelingen in coronatijd vergt veel aanpassingsvermogen. Dit ondervonden CNV, FNV en Schoonmakend Nederland maandag 29 november tijdens de zevende onderhandelingsdag in Zaltbommel. Centraal stond de reactie van de vakbonden op het loonbod dat werkgeversorganisatie Schoonmakend Nederland afgelopen week deed.
Schoonmaakbranche lanceert toolkit om ongewenst gedrag aan te pakken: 34 procent van schoonmakers wordt gediscrimineerd op werkvloer

Branche Nieuws

34 procent schoonmakers wordt gediscrimineerd: nieuwe toolkit voor aanpak ongewenst gedrag

34 procent van de ondervraagden in de schoonmaak geeft aan gediscrimineerd te worden op de werkvloer. Dat is de uitkomst van de enquête onder 292 schoonmaakmedewerkers naar discriminatie en ongewenst gedrag in de branche in opdracht van de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en glazenwassersbranche (RAS).
Hectas plaatst schoonmaakrobot bij Breda University

Machines Nieuws

Hectas plaatst schoonmaakrobot bij Breda University

Hectas Facilty Services heeft sinds kort een schoonmaakrobot aan het personeelsbestand toegevoegd. De robot helpt de schoonmakers bij Breda University of Applied Sciences met het zware werk.
Partner of Choice: Wie zijn de favoriete leveranciers van sanitaire producten?

Middelen & materialen Nieuws

Partner of Choice: Wie zijn de favoriete leveranciers van sanitaire producten?

Toiletborstels, dispenser, toiletpapier, handdoekjes of een blower. Elke dag vullen schoonmakers sanitaire producten aan. Maar bij welke sanitaire suppliers kopen zij deze het liefst? Dat was een van de vragen van het Partner of Choice onderzoek.
CSU en Heijmans: “Alle diensten in een pand hebben verbinding met elkaar”

Innovatie Digitalisering Verdieping

CSU en Heijmans: “Alle diensten in een pand hebben verbinding met elkaar”

Beyond Eyes, de liefdesbaby van familiebedrijven CSU en Heijmans, is uitgegroeid van schoonmaken op basis van sensoren tot een digitale facilitator van coalitiesamenwerkingen. Uiteindelijk dienen alle diensten in een pand immers hetzelfde doel: zorgen voor een optimale werkomgeving. Die is niet alleen schoon, maar ook goed verlicht, heeft een gezond binnenklimaat, is lekker verwarmd waar het nodig is en geeft real time inzicht in beschikbaarheid van werkplekken. En als het éven kan, het liefst ook nog hartstikke duurzaam en met een gezonde lunch binnen handbereik.

Launching Partners