Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Zorgnetwerk Nederland en EW Facility Services slaan de handen ineen

Zorgnetwerk Nederland, een netwerk voor zorgbestuurders, -beslissers en -beïnvloeders, en schoonmaakbedrijf EW Facility Services, slaan de handen ineen.

Aan dit netwerk de taak om na te denken over de zorgsector van vandaag en morgen. Samen vooruitgang in de sector versnellen is de gezamenlijke ambitie. EW Facility Services heeft de eer om zich vanuit deze gedeelde visie te mogen aansluiten bij het netwerk door op te treden als een van de partners voor het aankomende event Studio Health & Care 2021 op 6 oktober. De schoonmaakdienstverlener bedient diverse ziekenhuizen, zorg- en revalidatiehotels, verpleging en verzorgingstehuizen, privéklinieken en GGZ-locaties.

Nieuwe manieren

De zorgorganisatie van de toekomst voldoet aan alle regels, heeft focus op kostenbeheersing én realiseert een optimale klant- en patiëntbeleving, stelt EW Facility Services. "Dat vraagt om een facilitaire partner die continu zoekt naar nieuwe manieren om de dienstverlening te verbeteren. Denk aan innovaties op het gebied van digitalisering, het creëren van de ultieme gastvrijheid en het maken van duurzame keuzes ten aanzien van mens, milieu en maatschappij."

Diederik Gommers als inspirator

Studio Health & Care is op 6 oktober. Het is een evenement bedoeld voor iedereen die aan het roer wil staan van verandering in de zorg. Diederik Gommers is als inspirator een van de hoofdacts van het evenement en samen met menig zorgprofessional kijkt EW Facility Services uit naar een educatieve dag. Volgend jaar breiden de partijen hun samenwerking uit en zal de facilitair dienstverlener tijdens de vele events die worden georganiseerd als partner optreden.

Schoonmaak in verpleging en verzorging: “Infecties blijven, belangrijkste is hoe je ermee omgaat”

Specialisme Verdieping

Schoonmaak in cure and care: "Inflecties blijven, belangrijkste is hoe je ermee omgaat"

“Je kunt de schoonmaak in zorginstellingen absoluut niet vergelijken met de schoonmaak op kantoor”, zegt Beate Geene, facilitair manager bij schoonmaakbedrijf Aafje Facilitair. “Tijdens de corona-uitbraak al helemaal niet. Daar waar je in vaak lege kantoren het schoonmaakprogramma langsgaat, heb je bij verpleging en verzorging te maken met bewoners en hoe zij tegen schoonmaak aankijken."
UMC Utrecht kiest voor Hago Zorg

Ondernemen Nieuws

UMC Utrecht kiest voor Hago Zorg

De komende vijf jaar, met daarna nog drie optiejaren, verzorgt Hago Zorg de schoonmaak bij het UMC Utrecht. "Schoonmaak in de zorg is van levensbelang en vraagt om mensgericht werken", aldus de facilitair dienstverlener.
Interclean organiseert webinar 'Cleaning for health'

Specialisme zorg Nieuws

Interclean organiseert webinar 'Cleaning for health'

Interclean organiseert op 8 september de online bijeenkomst 'Cleaning for health'. Doel is om de wereld van schoonmaak en hygiëne/infectiepreventie met elkaar te verbinden.
Hoe kan de samenwerking tussen zorg en schoonmaak in verpleeghuizen verbeterd worden?

Overig Nieuws

Hoe kan de samenwerking tussen zorg en schoonmaak in verpleeghuizen verbeterd worden?

Hygiëne in verpleeghuizen is uiteraard enorm belangrijk. Het is immers de eerste stap in het buiten de deur houden van vervelende ziektes. Zoals nu met het coronavirus, maar bijvoorbeeld ook in het geval van griep of het norovirus. Maar hoe zorg je voor een schoon, hygiënisch en veilig verpleeghuis?Volg Service Management op LinkedIn:

Laatste nieuws

Specialisme

Launching Partners