Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Zien: Vitos Specialistische Reiniging innoveert met galerijenreiniger

Vitos Specialistische Reiniging heeft een galerijenreiniger ontwikkeld. De handige machine helpt bij het -de naam zegt het al- reinigen van galerijen.

De galerijreiniger van Vitos Specialistische Reiniging uit Leek Via: LinkedIn

"Vandaag de eerste meters gereinigd met onze zelf bedachte en ontwikkelde galerijenreiniger", schrijft Jeroen van Wijk van het Groningse schoonmaakbedrijf op LinkedIn. Hij vertelt dat hij het apparaat zelf heeft ontwikkeld uit een Mosmatic terrasreiniger. “Wij doen hele veel voor schildersbedrijven en voor schoonmaakbedrijven onderhouden we galerijen. Ik heb dit apparaat een aantal jaar geleden bedacht om de kosten van een hoogwerker of een hangbak kunt kwijtraken. Als je schilderwerk of een betonreparatie moet uitvoeren, dan moet je wel een hangbak hebben. Maar negen van de tien keer is het onderhoud van een flat en dan is dat niet noodzakelijk.”

Leuke verrassing

"Of de flat nu twee of twaalf verdiepingen hoog is, wij kunnen erbij. Geen zware belasting voor de medewerkers en vliegensvlug een hoop vierkante meter gereinigd", aldus de enthousiaste specialist. Dat het apparaat goed werkt wist hij allang, maar dat hij zoveel bereik zou krijgen op LinkedIn was een leuke verrassing. "Ik zet wel vaker wat op LinkedIn. Ik heb weleens een paar duizend views gehad, maar hier is net een bom gebarsten. Dus dat is absoluut heel leuk."

Lees ook

Laatste nieuws

Specialisme

Partners