Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Serie over crime scene cleaner Tuğrul krijgt tweede seizoen 'Niet normaal vies'

Uit de hand gelopen verzamelingen, kamers waar maandenlang een onontdekt lichaam heeft gelegen, volgepoepte badkuipen: noem het en Tuğrul Çirakoğlu ruimt het op en maakt het schoon. Eerder konden we hem en zijn gespecialiseerde schoonmaakbedrijf Frisse Kater al volgen op televisie en nu krijgt zijn docu-serie 'Niet normaal vies' een vervolg.

©BNNVARA

Met zijn gespecialiseerde schoonmaakbedrijf loopt Tuğrul constant tegen de minder mooie kanten van het leven op: eenzaamheid, verslaving, ziekte en dood.

Jongeren in problemen door corona

Vaak komt hulp te laat en daar wil Tuğrul verandering in brengen. Zeker voor mensen die om zijn hulp durven te vragen, steekt hij graag zijn handen uit de mouwen. In de eerste aflevering schiet hij Erik te hulp, een 24-jarige jongen die in een vervuild huis woont. Door de pandemie is het probleem hem tot boven zijn hoofd gegroeid. Erik staat symbool voor een grotere, onzichtbare groep jongeren die achter gesloten deuren dreigen te vervuilen. Tuğrul laat zien wat er kan gebeuren als er geen hulp wordt ingeschakeld. Gelukkig trekken zijn vrienden trekken op tijd aan de bel en doen Tuğrul en zijn collega’s er alles aan om hun vriend een frisse start te bezorgen.

Actief op zoek

In de tweede reeks van de docuserie gaat Tuğrul ook actief op zoek naar mensen voor wie zijn hulp nog niet te laat komt en die hij aan een frisse nieuwe start kan helpen.

‘Niet normaal vies’ is vanaf woensdag 6 april wekelijks om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. De docu-serie is een coproductie van IDTV en BNNVARA.

Lees ook

Laatste nieuws

Specialisme

Partners