Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Nieuw Tergooi MC in Hilversum kiest voor Ruitenheer

Het nieuwe Tergooi MC in Hilversum opent op 20 mei 2023 de deuren. Ruitenheer mag de komende jaren het gevelonderhoud van het nieuwe ziekenhuis verzorgen, waaronder de glasbewassing.

Tergooi MC

De vraag naar vernieuwing in de zorg leidde in 2011 tot het besluit om een nieuwe hoofdlocatie van het ziekenhuis te bouwen in Hilversum, in de bosrijke omgeving van Monnikenberg. Het nieuwe ziekenhuis ligt direct naast het huidige gebouw. Op de nieuwe locatie worden alle acute, intensieve en klinische zorg van de huidige locaties van Blaricum en Hilversum samengevoegd.

Gevelonderhoud

Vanwege de grootheid van het project verliep de weg naar een samenwerking voor de schoonmaak via een Tender. Ruitenheer heeft zich hiervoor ingeschreven. Uit alle aanmeldingen is vervolgens Ruitenbeheer uitverkoren om het gevelonderhoud te verzorgen, waaronder de glasbewassing. Ruitenheer is blij met de nieuwe opdracht. “Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en service, en we zijn vastbesloten om Tergooi MC de best mogelijke ervaring te bieden. We zullen onze uiterste best doen om een positieve en langdurige relatie met ze op te bouwen.”

Laatste nieuws

Specialisme

Partners