Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Hago Zorg benoemt Sjoerd Dijkstra tot marketingdirecteur

Hago Zorg heeft Sjoerd Dijkstra per 15 juli benoemd tot directeur Marketing, Innovatie & Commercie. Hij maakt de overstap vanuit zijn huidige rol binnen Hago Zorg als zorgcategoriemanager Ziekenhuizen. De nieuwe functie vervult hij ter voorbereiding op de al eerder aangekondigde transitie van Hago Zorg binnen Vebego

Sjoerd is sinds 2015 werkzaam bij Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego. Vanuit zijn eerdere functies heeft hij een brede (facilitaire) kennis in de zorg opgebouwd. Hij was verantwoordelijk voor de grotere (her)aanbestedingen en heeft daar een commerciële visie op ontwikkeld.

Juiste aandacht

“Ik kijk ernaar uit om met mijn team een nadrukkelijke bijdrage te mogen leveren aan onze duurzame en sociale ambities. Ik geloof oprecht dat je door de juiste aandacht naar zorgpersoneel maar ook naar patiënten, bewoners of cliënten het verschil kan maken, nu en in de toekomst”, aldus Sjoerd.

Met de komst van Sjoerd verlaat Sandra Roso Sanchez Hago Zorg. Zij gaat aan de slag binnen Vebego International B.V. als directeur capacityd®.

Relatie met klant centraal

Hago Zorg vaart sinds 2019 de strategische koers met als missie: ‘We brengen positieve impact op ieder mens in de zorg.’ Herman Busch, algemeen directeur Hago Zorg: “Bij Sjoerd staat de relatie met de klant standaard centraal. In combinatie met zijn brede facilitaire kennis, zijn innovatieve & commerciële blik maakt dit hem een waardevolle aanvulling binnen het managementteam van Hago Zorg. Succes Sjoerd!”

Meer nieuws:

Laatste nieuws

Specialisme

Partners