Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CSU gaat ook bij mensen thuis schoonmaken

Schoonmaakbedrijf CSU krijgt er een nieuw zusje bij: Zizo. Deze nieuwe dienstverlening, die in februari 2022 officieel gelanceerd wordt, vindt plaats bij de mensen thuis. Dat maakte Diane van Dijk bekend tijdens het CSU Hospitality Congres op donderdag 11 november.

Vanwege het massale thuiswerken door de coronapandemie, vervagen de grenzen tussen het kantoor en thuis. De facilitaire beleving van een werknemer verschuift daarin mee, zegt Diane van Dijk, directeur commercie en hospitality bij CSU. "Ik vind het ongelofelijk gaaf dat ik nu deze primeur met u mag delen", kondigt ze vervolgens aan.

Bij particulieren thuis

Schoonmaakbedrijf CSU lanceert begin 2022 namelijk een nieuwe dienstverlening voor bij mensen thuis. Zizo, zoals het CSU-zusje gaat heten, is een professionele gemaksservice voor particulieren thuis. Van schoonmaakwerkzaamheden totaan het werken in de tuin of het draaien van een wasje; de werknemers pakken allerlei taken op. "Hoe gaaf is het dat we niet alleen bij u op kantoor en in uw hotel komen, maar straks ook bij u thuis", zegt Van Dijk enthousiast.

Particulieren kunnen de dienstverlening voor zichzelf afnemen, maar werkgevers kunnen Zizo ook inschakelen voor bij hun werknemers thuis. Immers, wonen en werken lopen tegenwoordig naadloos in elkaar over. Dit moet bijdragen aan de werknemersbeleving, wat van groot belang is in deze krappe arbeidsmarkt, aldus Van Dijk. "Het is belangrijker dan ooit om je medewerkers centraal te stellen."

Laatste nieuws

Specialisme

Launching Partners