Mis niks en meld je aan voor de Service Management nieuwsbrief

Aanmelden

Oproep Doe mee aan de Actieweek 'Glazenwassers hebben hart voor de zorg'

Ook dit jaar steken glazenwassers opdrachtgevers, cliënten en personeel in de zorg een ❤️ onder de riem tijdens de actieweek. Die vindt plaats van 6 tot en met 17 december. Organisator Schoonmakend Nederland roept glazenwassersbedrijven op om mee te doen.

Glazenwassers van ACW hielpen in 2019 tijdens de Actieweek met de bingomiddag bij zorginstelling De Klepperwei in Rhoon.

"Ook dit jaar steken glazenwassers opdrachtgevers, cliënten en personeel in de zorg een ❤️ onder de riem door in de actieweek rondom de kerstperiode hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen én hun waardering te uiten", aldus Schoonmakend Nederland. "Glazenwassersbedrijven verspreid over het hele land organiseren in de actieweek allerlei activiteiten voor bewoners, cliënten, patiënten en zorgverleners in zorginstellingen in Nederland."

Lees ook

Oproep: doe mee!

"We roepen glazenwassersbedrijven op mee te doen met de actieweek om elkaar te ontmoeten en samen te zijn; dit is juist nu extra belangrijk", vervolgt de branchevereniging.

"Van een kopje koffie drinken tot een kerstdiner maken en serveren, samen kerststukjes maken, een dagje uit tot op, al dan niet op ludieke wijze, taarten met het actieweek-logo bezorgen voor bij het koffiemoment met de cliënten. Activiteiten door de glazenwassersbedrijven en de glazenwassers zijn, nu de strenge coronamaatregelen versoepeld zijn, belangrijker dan ooit."

Meedoen?

Als je mee wilt doen aan de Actieweek Glazenwassers hebben voor ❤️ de zorg 2021, vul dan dit online formulier in.

Laatste nieuws

Specialisme

Partners