Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

Tiemersma aan de slag bij nieuwe opdrachtgever Pyrasied

Schoonmaakbedrijf Tiemersma uit Leeuwarden is begin deze maand vol frisse moed van start gegaan bij nieuwe opdrachtgever Pyrasied in Leeuwarden; een groothandel, bewerker en ontwikkelaar van duurzame acrylaat en design kunststoffen. Tiemersma is blij met deze opdracht. "Op een goede samenwerking."

Het team van Tiemersma

Allereerst voert het aangewezen team van Tiemersma een nulmeting uit. Nadat de nulmeting voltooid is volgt het structureel schoonmaakonderhoud. Schoonmaakbedrijf Tiemersma, het schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven in Leeuwarden en omstreken, bestaat al meer dan 85 jaar. Zij leveren diensten op het gebied van gevelreiniging- en onderhoud, opleveringsschoonmaak, reiniging van tuinterras of buitenterrein en schoonmaakonderhoud van het bedrijfspand.

Kunststof

PyraSied Xtreme Acrylic is een kunststofspecialist gevestigd in Leeuwarden. Zij zijn groothandel, bewerker en ontwikkelaar van acrylaat en design kunststoffen voor de Europese markt.

Nellen: "Schoonmaken tijdens kantooruren heeft meerdere voordelen"

Branche Nieuws

Nellen: "Schoonmaken tijdens kantooruren heeft meerdere voordelen"

Steeds meer schoonmaakbedrijven kiezen ervoor om alleen nog tijdens kantooruren schoonmaakdiensten aan te bieden. Dat blijkt in een uitzending van Geld of je Leven waarin Angel Nellen, eigenaar van Nellen Schoonmaakdiensten, te gast is. Ook Melissa van Hoof, die in het verleden in de avonduren schoonmaakmedewerker was en nu zelf schoonmakers traint, en Imke Michiels, manager bij hijskraanbedrijf Spiering Kranen, schoven aan. Spiering laat schoonmakers overdag langskomen op het werk.
Clear4Clean zet Qaulis Insight voort onder de naam Qualis Insight

Branche Nieuws

Clear4Clean zet Qaulis Insight voort onder de naam Qualis Insight

Clear4Clean gaat de activiteiten van Qaulis Insight voortzetten onder de naam Qualis Insight C4C. Het gaat om het onafhankelijke en objectieve kwaliteitmeetsysteem en Keurmerk Verantwoord Schoon. Edgar van Engelen, directeur van Clear4Clean is al jaren officieel LOSK-QMS inspecteur. “Ik ben groot voorstander van dat er in schoonmaakland een onafhankelijk kwaliteitsbureau bestaat met een echte, menselijke meerwaarde.”
Nieuw Tergooi MC in Hilversum kiest voor Ruitenheer

Specialisme Nieuws

Nieuw Tergooi MC in Hilversum kiest voor Ruitenheer

Het nieuwe Tergooi MC in Hilversum opent op 20 mei 2023 de deuren. Ruitenheer mag de komende jaren het gevelonderhoud van het nieuwe ziekenhuis verzorgen, waaronder de glasbewassing.
Campagne Schoonmaak Je Rijk is succesvol verlopen

Branche Nieuws

Campagne Schoonmaak Je Rijk is succesvol verlopen

De pilot arbeidsmarktcampagne 'Schoonmaak Je Rijk' kan als geslaagd de boeken in. Schoonmakend Nederland laat weten dat de campagne vorige maand nog 75.000 bezoekers trok en dat bijna 3.000 kandidaten daadwerkelijk hebben gesolliciteerd op vacatures in de schoonmaakbranche.
Attractiepark Slagharen kiest voor CSU als schoonmaakpartner

Ondernemen Nieuws

Attractiepark Slagharen kiest voor CSU als schoonmaakpartner

Attractie- en Vakantiepark Slagharen werkt vanaf komend seizoen samen met CSU als nieuwe schoonmaakpartner. Het attractiepark verwacht hiermee een kwaliteitsimpuls aan de schoonmaak van het vakantiepark te geven. CSU is trots: "Gezamenlijk gaan we zorgen voor nog fijnere en schonere herinneringen van de gasten van dit échte familiepark.”

Meest recent

Branche

Partners