Wil jij schoonmaakproducten testen?

Word lid van ons testpanel!

SieV organiseert brainstormsessie over cao-schoonmaak

De onderhandelingen voor de nieuwe cao-schoonmaak staan op de planning voor na de zomer. Mkb-brancheorganisatie SieV organiseert in de aanloop daarnaartoe een brainstormsessie op 25 augustus.

SieV nodigt haar leden 25 augustus uit voor een cao-brainstormsessie in Utrecht. "Face to face, want eindelijk mogen we elkaar weer zien en ontmoeten", schrijft de mkb-belangenbehartiger. Uiteraard wel met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

De kracht van de mkb'er

Vragen die centraal staan tijdens de brainstormsessie zijn: Wat zijn de wensen en verwachtingen betreft de nieuwe schoonmaak-cao? En hoe kan SieV de mkb'ers het beste vertegenwoordigen? Het bestuur schrijft: "Samenwerken aan de kracht van de mkb’er; uw inbreng voor onze missie is enorm belangrijk. We verheugen ons erop u persoonlijk op het kantoor van ons Bestuursbureau in Utrecht te mogen begroeten."

De brainstormsessie vindt plaats op woensdagmiddag 25 augustus in Utrecht van 13:00 tot 15:00 uur, met een eventuele lunch vooraf. Leden die willen deelnemen aan de brainstormsessie, kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Fedde Monsma duikt namens Schoonmakend Nederland eerste cao-onderhandelingen in

Branche Nieuws

Fedde Monsma duikt namens Schoonmakend Nederland eerste cao-onderhandelingen in

Fedde Monsma is sinds vier maanden manager cao, arbeidsverhoudingen en projecten bij brancheorganisatie Schoonmakend Nederland. Hij gaat daarmee op 4 oktober ook zijn eerste cao-onderhandelingen voor de schoonmaak-cao in.
SieV: "Nooit uitnodigingen gehad voor cao-commissies"

Branche Nieuws

SieV: "Nooit uitnodigingen gehad voor cao-commissies"

Mkb-branchevereniging Schoonmaken is een Vak heeft naar zeggen van voorzitter Maurice Rutgrink (foto) nooit uitnodigingen gehad om in cao-commissies plaats te nemen. Dat staat in een brief die Rutgrink aan het adres van CNV-vakbondsbestuurder Jan Kampherbeek schreef.
SieV wil niet langer alleen aangever voor cao-onderhandelingen zijn

Branche Nieuws

SieV wil niet langer alleen aangever voor cao-onderhandelingen zijn

Mkb-branchevereniging Schoonmaken is een Vak (SieV) wil niet langer alleen de rol van aangever spelen voor de cao-onderhandelingen in de schoonmaak. Dat heeft SieV meegedeeld aan mede-brancheorganisatie Schoonmakend Nederland.

Meest recent

Branche

Launching Partners