Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijvingen Golden Service Awards sluiten over twee weken

De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2021 sluiten over twee weken. Dinsdag 31 augustus is de laatste dag dat je jouw schoonmaaktoppers kunt nomineren voor de titels Schoonmaker, Leidinggevende, Schoonmaakteam of Glazenwasser van het Jaar.

Via de website van de Golden Service Awards kun jij jouw nominaties voor de titels Schoonmaker, Glazenwasser, Leidinggevende en Team van het Jaar 2021 inschrijven. Op 1 september sluiten de inschrijvingen.
Let op: elke organisatie mag per categorie maximaal drie gegadigden inschrijven.

Ga direct naar:

Ambassadeur van de schoonmaak

De jury kiest de winnaars op basis van een aantal vooraf opgestelde criteria. Die staan per categorie uitgebreid beschrijven op de website van de Golden Service Awards.

De jury let niet alleen op zaken als vaardigheden, opleiding en resultaat. Maar juist ook op zaken als communicatie, teamspirit, motivatie en betrokkenheid. Is (of zijn, in het geval van een team) de genomineerde een échte ambassadeur of ambassadrice van het schoonmaakvak? Zet hij of zij altijd net dat stapje extra en maakt hij of zij écht het verschil?

Hoe verder?

Als de inschrijvingen voor de GSA 2021 op 1 september sluiten, gaat de jury aan de slag. Zij beoordelen de inschrijvingen en selecteren de finalisten. Deze worden half oktober bekend gemaakt.

Vervolgens gaat de jury op werkbezoek bij alle kanshebbers, om met eigen ogen te zien waarom zij de titel zouden verdienen. Op 23 november worden de vier winnaars bekend gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Golden Service Awards 2021.

Golden Service Awards 2021: inschrijvingen sluiten 1 september
Dit zijn de finalisten voor de Golden Service Awards 2021

Branche Nieuws

Dit zijn de finalisten voor de Golden Service Awards 2021

De finalisten voor de Golden Service Awards 2021 zijn door de jury bekend gemaakt. In elke categorie (Schoonmaker van het Jaar, Glazenwasser van het Jaar, Schoonmaakteam van het Jaar en Leidinggevende van het Jaar) zijn nog vijf kanshebbers. De winnaars worden 23 november tijdens de award-uitreiking bekend gemaakt.
Na morgen sluiten inschrijvingen Golden Service Awards

Branche Nieuws

Na morgen sluiten inschrijvingen Golden Service Awards

De inschrijvingen voor de Golden Service Awards 2021 sluiten na morgen. Dinsdag 31 augustus is de laatste dag dat je jouw schoonmaaktoppers kunt nomineren voor de titels Schoonmaker, Leidinggevende, Schoonmaakteam of Glazenwasser van het Jaar.
Evelyn Kolkman (Leidinggevende van het Jaar 2019): “Alles valt of staat met communicatie”

Ondernemen Verdieping

Evelyn Kolkman (Leidinggevende van het Jaar 2019): “Alles valt of staat met communicatie”

Evelyn Kolkman, rayonmanager bij SMB Willems, won in 2019 de titel Leidinggevende van het Jaar tijdens de Golden Service Awards. Hoe gaat het nu met haar? Hoe kijkt zij terug op haar overwinning? En natuurlijk: heeft ze nog waardevolle tips voor haar mede-leidinggevenden?

Meest recent

Branche

Launching Partners