Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

European Cleaning & Hygiene Awards verlengt deadline voor deelname

Schoonmaakbedrijven, hygiënedienstverleners, fabrikanten en distributeurs in de schoonmaakbranche hebben een extra maand om hun inzendingen in te sturen voor de European Cleaning & Hygiene Awards 2023. De organisatie heeft de inschrijfdatum verlengd tot vrijdag 28 april.

© ECHA

De verkiezing biedt een platform voor bedrijven en particulieren uit de professionele schoonmaakbranche om hun succesverhalen te delen. Van duurzaamheids- en diversiteitsverbintenissen tot technologische innovaties en trainingsinitiatieven. De organisatie van het evenement is in handen van het European Cleaning Journal.

Bedrijven kunnen hun ideeën of best practices voor tien verschillende categorieën inschrijven. Het gaat om onderwerpen als duurzaamheid, diversiteit, opdrachtgever-opdrachtnemer relaties en opleiding. Daarnaast wordt een award uitgereikt aan 'Leader of the year' en is er een 'Rising star award'.

Vieren van succes

Initiatiefnemer Michelle Marshall zegt: "De European Cleaning & Hygiene Awards gaan allemaal over het vieren van succes in onze vaak over het hoofd geziene branche. We hebben de deadline verlengd om bedrijven meer tijd te geven om een bekroonde nominatie te maken. We kijken ernaar uit om al jouw inspirerende verhalen te lezen, voordat we onze shortlist afronden."

Gids met tips

Om degenen die willen meedoen te ondersteunen, hebben de organisatoren een handige gids met tips samengesteld, die evenals het deelnameformulier te vinden is op de website van de European Cleaning & Hygiene Awards. Aanmelden kan tot en met vrijdag 28 april. De finalisten worden eind juli tijdens een gala op donderdag 5 oktober in The Round Room in The Mansion House in Dublin.

Lees ook

Meest recent

Branche

Partners