Ontvang 2x per week het laatste schoonmaaknieuws in jouw mailbox

Schrijf je nu in

24e editie vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer heeft themapleinen

Het evenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken is dit jaar weer terug. De 24e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt plaats op 7,8 en 9 juni in Jaarbeurs Utrecht. De vakbeurs wordt jaarlijks bezocht door ongeveer 13.000 professionals uit het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer.

"Het succes van dit driedaags vakevenement komt voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar", aldus de organisatie. De voorbereidingen zijn in volle gang. Bezoekers kunnen terecht bij stands van honderden facilitaire toeleveranciers. Daarnaast is er een aanvullend programma, met onder meer lezingen en diverse prijsuitreikingen. Voor het eerst sinds de editie in 2020 wordt de FGNoviteitenprijs weer uitgereikt.

Lees ook

Nieuwe toevoegingen

Nieuw dit jaar zijn de themapleinen met aanbiedingen op basis van de thema’s. Voorbeelden van thema's zijn: Schoonmaak raakt de gehele bedrijfsvoering, Gezonde werkplekken beginnen met bewustwording, Afvalbeheer reikt verder dan de prullenmand, Slimme kantoorgebouwen raken de gehele bedrijfsvoering en Maatschappelijk ondernemen levert het bedrijf het nodige op.

Ook nieuw zijn de overzichten van beursthema’s en bezoekersinteresses. Het overzicht met bezoekersinteresses is bedoeld om bezoekers meer inzicht te geven in het aanbod en geïnteresseerde bedrijven een indruk te geven waarin bezoekers geïnteresseerd zijn.

Registratie

De organisatie biedt naast de website ook een beursapp en plattegronden aan, zowel digitaal als analoog. Geïnteresseerden die de 24e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer willen bezoeken, dienen zich, gratis, aan te melden. Dat kan vooraf via de website of ter plekke bij de ingang van de Jaarbeurs Utrecht.

SIEV is aanwezig tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Ondernemen Nieuws

SIEV is aanwezig tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

De branchevereniging Schoonmaken Is Een Vak (SIEV) is dit jaar aanwezig op het themaplein tijdens de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. De 24e editie van de vakbeurs vindt plaats op 7,8 en 9 juni in Jaarbeurs Utrecht.
De beursthema’s op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Branche Nieuws

De beursthema’s op Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Er zijn verschillende thema’s te vinden op de jaarlijkse vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. In samenwerking met de redactie van het Facilitair Journaal heeft de beursorganisatie de een aantal thema’s samengevat, genaamd beursthema’s.
Verschillende deskundigen zijn aanwezig bij vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Branche Nieuws

Verschillende deskundigen zijn aanwezig bij vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 7,8 en 9 juni vindt in Jaarbeurs Utrecht de 24e editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats. Bezoekers kunnen tijdens het evenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken terecht bij stands van honderden facilitaire toeleveranciers, genaamd deskundigen. Voor een eerste, beperkte indruk van wat bezoekers kunnen verwachten, stelde de beursorganisatie een aantal van deze deskundigen voor.
VSR organiseert voorjaarsevent in teken van duurzaamheid

Duurzaam Nieuws

VSR organiseert voorjaarsevent in teken van duurzaamheid

VSR houdt op dinsdag 18 april 2023 vanaf 14.00 uur het voorjaarsevent bij Het Zendstation in Lopikerkapel. Centraal thema is duurzaamheid. Alycia Biekram is de kritische key-note spreker die vol passie de wereld elke dag socialer en duurzamer probeert te maken. Wegens succes zijn de inspiratie carrousels, die deze keer in het teken van duurzaamheid staan, terug.
De bezoekersinteresses van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Branche Nieuws

De bezoekersinteresses van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Het jaarlijkse evenement vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in de Jaarbeurs Utrecht. In samenwerking met de redactie van het Facilitair Journaal heeft de beursorganisatie een aantal aangeboden interesses op een rij gezet, genaamd bezoekersinteresses.

Meest recent

Branche

Partners