Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schoonmaakbedrijf Westerveld aan de slag met software Leviy

Om schoonmaakprocessen te versnellen en de kwaliteit van de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen, slaan Leviy en Westerveld de handen ineen. Met de schoonmaaksoftware hebben klanten van Westerveld 24/7 inzicht in de aard, omvang en kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden.

Alle rayonleiders van Westerveld zijn uitgerust met de app. Sebastiaan van der Vinne van Leviy: “Ze voeren met de app verschillende kwaliteitscontroles uit die centraal in een dashboard samenkomen. De opdrachtgever heeft hier de klok rond toegang toe. En dankzij de meldingenfunctionaliteit is het voor de klant mogelijk om nog sneller in te spelen op de door Westerveld geleverde schoonmaak.”

Snelle data-analyse met schoonmaaksoftware

Door de wijze waarop de software van Leviy de data analyseert, krijgt Westerveld real-time inzicht in het kwaliteitsniveau van de schoonmaakorganisatie. Compleet met op maat gemaakte rapportages in enkele klikken. Waarmee de app bijdraagt aan de door Westerveld geleverde transparantie en grip.

Meer aandacht voor de schoonmakers en opdrachtgevers

Rick Dillema, algemeen directeur Westerveld: “De app verlaagt de werkdruk en de administratieve kosten, versnelt de schoonmaakprocessen en verhoogt de service naar klanten. Tegelijkertijd verbetert ook de niet-digitale communicatie. Ga maar na, hoe minder tijd onze leidinggevenden kwijt zijn aan administratieve taken, hoe meer tijd en aandacht er overblijft voor de schoonmakers en de klant.”

Lees alles over robotisering in de Whitepaper ‘Alle schoonmaakrobots op een rijtje’

Lees ook:
Digitalisering schoonmaak: 10 apps en robots in beeld
Digitalisering in de schoonmaak: sensoren, software en robots
Robotisering: alle schoonmaakrobots op een rijtje
Digitalisering schoonmaak: tablet op de werkwagen

Partners